Adres
Microweg 36
6545 CM Nijmegen

Openingstijden
Werkdagen: 08:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 14:00

Over ons

Wanders Auto`s is hét gezicht van occasions voor Nijmegen en omgeving als importeur en exporteur. Wij zijn een onafhankelijk BOVAG autobedrijf. Een auto kopen en/of onderhouden bij een BOVAG autobedrijf betekent dat u kunt rekenen op betrouwbaarheid en kwaliteit. Al jaren lang spelen wij in op de behoeftes van de zelfbewuste en veeleisende handelaar/automobilist. Ons bedrijf heeft in de loop van tijd een reputatie opgebouwd wat betreft betrouwbaarheid, kwaliteit en service.

Deze reputatie hebben wij weten op te bouwen door consequent aan de volgende bedrijfsfilosofie vast te houden: zorgen voor maximale klanttevredenheid door het bieden van optimale dienstverlening. Lease en Inruil zijn mogelijk.
Middels onze site proberen wij u extra van dienst te zijn door u, snel en simpel, van allerhande informatie te voorzien.
Wij hopen natuurlijk dat het niet bij dit internet bezoek blijf en dat wij u binnenkort welkom kunnen heten in ons bedrijf voor een persoonlijker bezoek.

Wanders Auto`s geeft u met veel plezier alle informatie die u nodig heeft om de juiste beslissing te nemen en ondersteunt u bij het afwegen van de voor- en nadelen. Onze showroom biedt plaats voor minimaal 20 occasions en ook op het buitenterrein staan nog tientallen occasions voor u klaar. Er is dus volop keuze aan gebruikte auto`s en mocht de auto die u zoekt er niet bij staan, dan gaan we graag voor u op zoek. Alle auto’s worden geheel aan een grondige inspectie onderworpen en showroom klaargemaakt alvorens te worden aangeboden voor de verkoop.

Doordat we de auto vooraf nakijken kunnen we snel overgaan tot levering. Dit is voor beide partijen zeer prettig.
Wat betreft voor service, onderhoud en reparaties van alle merken auto’s beschikken wij over de modernste diagnoseapparatuur om uw voertuig up-to-date te houden. Wij beschikken over een modern uitgeruste werkplaats met gediplomeerd personeel.
Onze werkplaats biedt u diverse diensten, hierbij kunt u denken aan: onderhoudsbeurt groot en klein, zomer en winterbeurten, APK keuring, diesel roetmeting, reparatie werkzaamheden, zomer-/winterbanden wisseling, onderhoud en reparatie airco, uitlezen elektronische storingen en reparatie.
Ook bieden wij u de mogelijkheid uw aankoop te financieren of te leasen tegen zeer interessante tarieven en flexibele mogelijkheden. Voor meer informatie met betrekking tot financiering, leasen of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

De koffie staat voor u klaar.